Job on Ship , world Crew Manning Agencies , Cruise Ship Jobs , Work at Sea , Crewing, Career , Vacancies , Work Yachts , Jobs River Ships , Employment , Maritime , Работа на Кораб , Работа Речни Кораби , Работа на Яхта , Rabota na Korab , Крюинговое агентство

28.2.12

MarlinsTest for Seafarers










ISF Marlins English Language Test for Seafarers


Някой от българските менинг агенции ( A to Z Manning , Angelov Consult , Lucky M , САПКО и т.н...) изискват да преминеш Marlins Test for Seafarers, за да проверят нивото на английския ти език при подаването на документи. След като направиш теста, получаваш уникален код, чрез който работодателят може да провери на какво ниво ти е английския език a също така, че сертификатът е валиден. Времето за завършване на теста е 30 минути, резултат под 70% се счита за много лош. Валидноста на сертификата за проведен Marlins Test е 6 месеца. Тестът е платен, цената е около 7 euro.


Пробвай безплатна демо версия на теста:  Marlins English Language Test for Cruise Ship Staff за съжаление няма български език в интерфейса на Marlins Test, но може да изберете руски.




как да закупиш Marlins English Language Test for Cruise Ship Staff
HOW TO BUY TESTS
относно Marlins Test
ABOUT THE TESTS
Информация за Marlins English Language Test for Cruise Ship Staff
NEED HELP
Пробвай безплатната версия на Marlins English Language Test
TAKE A TEST OR PRACTICE

4 comments:

Anonymous said...

И от кога Ангелов-консулт изискват Марлинс? То добре че са хората с опит в други компании да си губят времето с тая скапана и лъжлива агенция, да идат там да ги осветлят тоя тест точно кво е и да им обяснят, че те дори не знаеха и какво е!!! Хайде не пишете глупости моля и не заблуждавайте хората!!!

Anonymous said...

икого не заблуждавам, дори ми взеха ... забравих но мисля около 15 лева. А , което е по - смешно или по скоро срамно на един приятел и приятелка му са им взели по 40 лева за 2 часа да слуша в един хотел как трябва да се държи на интервюто...

Anonymous said...

Hi there, just wanted to say, I enjoyed this
post. It was funny. Keep on posting!
Feel free to visit my webpage ; pdainternational.net

Anonymous said...

Ohhh hodih do SAPCO , da proverq ima li ne6to novo sled interviuto za VIKING RIVER , i NAGLECITE mi kazaha 4e 4akat no za momenta ni6to , no za moe dobro bilo da mina pak Marlin test-a, za da si podobrq procenta (moq e 89%) sre6tu 7.00 leva.

Nqmam dumi prosto... bahti nagliq tip toz Cvetan Enchev.., nqmam dumi

Pojelavam uspeh na vsi4ki kolegi.