Job on Ship , world Crew Manning Agencies , Cruise Ship Jobs , Work at Sea , Crewing, Career , Vacancies , Work Yachts , Jobs River Ships , Employment , Maritime , Работа на Кораб , Работа Речни Кораби , Работа на Яхта , Rabota na Korab , Крюинговое агентство

16.2.12

Лъки М / Lucky M


Лиценз №   665/ от: 13.02.2007

Контакти:
Адрес:     Русе, ул. Райко Даскалов 21, вх. Б, ет. 2, офис 5

Телефони:
082/82 34 76
mobile: 0888 452 067

Skype: lucky-genov
E-mail:  lucky-m@elit-s.net
Website:   http://lucky-m.com


















INFO:

Агенция Лъки-М ЕООД стартира дейността си по подбор и реализация на кадри за пътнически кораби в началото на 1999 година, като единствена фирма за морски кадри в Северна България (с изкл. на Варна). През Юли на предходната 1998 година създателят на Агенцията - Лъчезар Генов подписва контракт за набиране на персонал от България за една от най-популярните и мощни круизни компании - Карнивал Круиз Лайнс, базирана в Маями, Флорида. По това време той работи за Карнивал Круизес в Департамент Обслужване ресторанти. И ето че през 1999 година мениджърите на ККЛ идват за пръв път в България за интервю, търсейки млади мотивирани хора за работа на круизните кораби. Фирмата стартира с малък офис в град Русе, без наличие на развита база и доверие от клиенти (което в бранша е много важно). През 2002-2003 година се издига до една от най-надеждните и сигурни компании за хотело-ресторантски персонал, с около 300 новоназначени клиенти годишно. По това време Агенцията разкрива офис в центъра на на нашата столица. Агресивни рекламни кампании не се налагат, тъй като опита и доверието на старите ни кадри ни рекламират достатъчно убедително. Фирмата има клиенти и от Македония, Румъния, Турция и Украйна. Агенцията изгражда доверието освен с коректност и липса на "празни обещания" и с многото информация за условията на живот и работа на корабите предоставяна и от личен опит.
Нашите цели са фокусирани върху комплексно и пълно обслужване на нашите потенциални и настоящи клиенти, както и посрещане на нуждите и изискванията на корабособствениците/работодателите.

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

от изключително значение за Вас е да разбирате сериозността на желанието си да работите на кораб: наивно е да се приема като кратък временен ангажимент, младежка авантюра или просто отдих и ваканция. След като получите работа, Вие поемате дългосрочен ангажимент за работа на море в круизната индустрия. Имайте предвид че един океански лайнер представлява огромен плаващ хотел, предоставящ 24 часово високо обслужване за своите гости. Например корабите от Конкуест клас са с капацитет 110 000 бруто реигстър тона, настаняват до 3500 пасажера плюс 1200 членен екипаж.

Ако сте амбициозен млад човек, владеещ надеждно английски, разгледайте нашия сайт и се свържете с нас!





no deposit bonus casinos

2 comments:

Anonymous said...

Много приказки на вятъра.Ако с вас не е някоя торбичка и то пълна - нямате шанс.Лично господин Генов ще излезе в коридора да Ви изчака за торбичката.Види ли Ви,че си заминавате - пренасочете съм друга фирма към Варна или Бургас.

Anonymous said...

V Lucky-M v RUSE ne stava s torbichki, a s akul, umeniq v serviza i mn.dobur EN...