Job on Ship , world Crew Manning Agencies , Cruise Ship Jobs , Work at Sea , Crewing, Career , Vacancies , Work Yachts , Jobs River Ships , Employment , Maritime , Работа на Кораб , Работа Речни Кораби , Работа на Яхта , Rabota na Korab , Крюинговое агентство

20.2.12

Подготовка за работа на танкер /нефтен, химикаловоз, газовоз/

Курсът е разработен в съответствие с Правило V/1 и A-V/ 1 (1-7) на Конвенцията STCW 78/95, както е изменена и IMO моделен курс1.01
Този курс осигурява обучението на корабните офицери и изпълнителски състав, които не са работили в екипаж, обслужващ танкер.  Курсът включва обучение по основите и процедурите на безопасността и предотвратяване на замърсяването, схемите на различните видове нефтени танкери, химикаловози и газовози, видовете товари, опасностите и устройствата за обработката им.
Курсът е организиран в четири модула – един за обща подготовка за работа на танкери и по един за работа на нефтен танкер, танкер-химикаловоз и танкер-газовоз. Това дава възможност на притежателите на сертификата само за един вид танкер да участват в занятията на модулите, които им липсват и да получат сертификат за работа на борда на трите типа танкери без ограничения.

Този курс се базира на моделния курс на ММО “ModelCourse 1.01 – TankerFamiliarization”, в съответствие с Правило V/1 и A – V/1 (1-7) от Конвенцията   STCW 78/95, както е измененаи на Директива 2008/106/ на Европейския парламент и Съвета на ЕО.

Входни изисквания - Обучаемите трябва да имат завършени одобрени от ИАМА курсове no противопожарна подготовка и оказвaнe на първа помощ по Правило VІ/1 от Конвенция STCW 78/95, както е изменена.

Сертификат - на успешно завършилите всички модули на кypca Морска администрация издава сертификат "TankerFamiliarization",  според изискванията на Правило V/luA-V/1 (1-7) на Конвенция STCW 78/95, както е изменена, потвърждаващ че те могат да бъдат част от екипажа на танкер и да осигуряват безопасността на кораба, товара и лицата на борда при изпълнение на задълженията си. Курсът се провежда и на английски език. 
За да изберете дата, моля вижте График на курсовете

КОНТАКТИ: 

гр. Варна 9026, ул. Васил Друмев 73, Юлия Досева
тел: +359/52/380 517
email: jdoseva@bmtc-bg.com, jdoseva@bmtc.bg

учебен кораб Петър Берон: кап. П. Несторов
tel 00359 52 605752
e-mail:bmtc@bmtc-bg.com
Брой курсисти        Minimum: 12        Maximum: 24
Продължителност        5 дни
Цена             250 лв




no deposit bonus casinos

No comments: