Job on Ship , world Crew Manning Agencies , Cruise Ship Jobs , Work at Sea , Crewing, Career , Vacancies , Work Yachts , Jobs River Ships , Employment , Maritime , Работа на Кораб , Работа Речни Кораби , Работа на Яхта , Rabota na Korab , Крюинговое агентство

20.2.12

Управление на операциите на танкер-химикаловоз

Курсът е разработен в съответствие с Правило Reg. V/1; A-V/1 (15-21) на Конвенцията STCW'78/95
Курсът е предназначен за обучение на корабни офицери и други длъжностни лица на борда на танкер-химикаловоз, непосредствено ангажирани с товаро-разтоварните операции.
Програмата отговаря на изискванията за подготовка - Правило V/1 и А-V/1 точки 15-21 на Конвенция STCW 78/95, както е изменена. Курсът включва обучението по основите и процедурите на товарните операции, безопасността и предотвратяване на замърсяването, процедурите и правилата при различните видове танкер-химикаловози и товари. Курсът се провежда с използване на специален симулатор на танкер-химикаловоз, одобрен от DNV.

Обучението в този курс отговаря на моделния курс на ММO 1.04 –„Специализирано обучение за работа на танкер-химикаловоз” от 2006 и на Директива 2008/106/ на Европейския парламент и Съвета на ЕО. Курсът е одобрен от Изпълнителна агенция "Морска администрация".

Входни стандарти: Обучаемите трябва да имат плавателен стаж и завършени одобрени от ИА”МА” курсове по противопожарна подготовка, оказване на първа помощ и “Подготовка за работа на танкер ””. Курсът се провежда и на английски език. 
За да изберете дата, моля вижте График на курсовете

КОНТАКТИ: 

гр. Варна 9026, ул. Васил Друмев 73, Юлия Досева
тел: +359/52/380 517
email: jdoseva@bmtc-bg.com, jdoseva@bmtc.bg

учебен кораб Петър Берон: кап. П. Несторов
tel 00359 52 605752
e-mail:bmtc@bmtc-bg.com
Брой курсисти        Minimum: 8        Maximum: 14
Продължителност        5 дни
Цена             320 лв




no deposit bonus casinos

No comments: