Job on Ship , world Crew Manning Agencies , Cruise Ship Jobs , Work at Sea , Crewing, Career , Vacancies , Work Yachts , Jobs River Ships , Employment , Maritime , Работа на Кораб , Работа Речни Кораби , Работа на Яхта , Rabota na Korab , Крюинговое агентство

20.2.12

Умения за оказване на първа медицинска помощ

Курсът е разработен в съответствие с изисванията на Правило VI/4 параграф 1-3 на STCW' 78/95, както е изменена
Курсът е предназначен за корабни офицери и други лица, оказващи първа медицинска помощ на моряците на борда на кораба. В съответствие с правило VІ/4 т.1 и А-VI/4 т.1-3 отSTCW 78 (както е изменена), назначаваните от компаниите офицери се задължават да представят документ, че за период от 5 години са покрили нормите за медицинска подготовка.
Обучението в този курс е съобразено с изискванията ММО моделен курс 1.14  и на Директива 2008/106/ на Европейския парламент и Съвета на ЕО.Целта на курса е успешно завършилите го лица да повишат и затвърдят своите знания и умения за оказване на първа медицинска помощ, при нещастен случай или заболяване на борда на кораба до момента на пристигане на квалифицирана медицинска помощ.

Входни изисквания - участниците в курса трябва да имат морска правоспособност за заемане на съответната корабна длъжност в съответствие с изискванията на STCW 78/95 (както е изменена) и да притежават сертификат за преминат курс "Elementary First Aid", да са медицински здрави и да са навършили 18 години.

На успешно завършилите курса Морска администрация  издава сертификат “Proficiency in Medical First Aid” в съответствие с правило VІ/4 т.1 и А-VI/4 т.1-3 от  STCW 78 (както е изменена), потвърждаващ тяхното обучение и компетентност в оказването на първа помощ на пострадали на борда на кораба.Сертификатът се издава или презаверява на всеки 5 години. По заявка курсът се провежда и на английски език 
За да изберете дата, моля вижте График на курсовете

КОНТАКТИ: 

гр. Варна 9026, ул. Васил Друмев 73, Юлия Досева
тел: +359/52/380 517
email: jdoseva@bmtc-bg.com, jdoseva@bmtc.bg

учебен кораб Петър Берон: кап. П. Несторов
tel 00359 52 605752
e-mail:bmtc@bmtc-bg.com
Брой курсисти        Minimum: 12        Maximum: 24
Продължителност        2 дни
Цена             80 лв




no deposit bonus casinos

No comments: