Job on Ship , world Crew Manning Agencies , Cruise Ship Jobs , Work at Sea , Crewing, Career , Vacancies , Work Yachts , Jobs River Ships , Employment , Maritime , Работа на Кораб , Работа Речни Кораби , Работа на Яхта , Rabota na Korab , Крюинговое агентство

13.12.12

Оценка на Кандидатурата ви за Емиграция в Квебек, Канада


канада работа | емиграция канада | емиграция в | канада виза

Оценяване на Кандидатурата ви за Емиграция в Квебек, Канада


Решение въз основа на вашият файл (досие): В някои случай, интервю не е необходимо, и молбата се обработва и оценя единствено въз основа на досието на кандидата. Ако файлът ви е пълен и вашата оценка показва, че сте достигнали средната оценкас за селекция, интервю може да не се изисква. В този случай, Вие ще получите Сертификат за Селекция на Квебек (CSQ) по пощата, както и информация за Квебек и последващите действия които трябва да предприемете за получаване на виза за имиграция. Вие ще бъдете уведомени за следващите стъпки в процеса на имиграцията.


Документ в които Имиграционните Служби ви уведомяват, че имат намерение да откажат молбата ви. Вие може да  получите писмо ,че молбата Ви ще бъде отхвърлена, освен ако не бъдат осигурени, в рамките на 60 дни, документи доказващи,необходимост от преразглеждане на решението. При получаване на липсваща информация, ако документите се счетат за приемливи, оценяването на молбата ви, ще продължи. Ако не успеете да осигурите исканите документи в рамките на предвидения срок, молбата Ви ще бъде отхвърлена без допълнителна информация. Вие ще имате право да подадете молба за административно обжалване (англ).


Покана за интервю: Ako e необходимо, се насрочва интервю, за да бъде дадена крайна оценка на кандидатурата ви. Повечето кандидати трябва да присъстват на интервю със служител от Имиграционни Служби Квебек. Писмото което можете да получите за Покана за Интервю посочва датата, часа и мястото за провеждане на интервюто, както и документите, с които ще трябва да разполагате на интервюто. 

По време на това интервю, служителят от Имиграциоони Служби Квебек проверява информацията подадена с Молбата за Сертификат за Селекция на Квебек за да ви даде окончателен отговор. Основни въпроси, които се задават са свързани с: обучението ви, опита ви и владеенето на езиците (френски и английски). Консулът също така проверява дали сте попълнили правилно Декларацията За Финансова Независимост. На базата на всичко това служителят ще евалюира вашата способност да се установите и адаптирате в Квебек  и ще ви пита за плановете ви за Квебек. 

No comments: