Job on Ship , world Crew Manning Agencies , Cruise Ship Jobs , Work at Sea , Crewing, Career , Vacancies , Work Yachts , Jobs River Ships , Employment , Maritime , Работа на Кораб , Работа Речни Кораби , Работа на Яхта , Rabota na Korab , Крюинговое агентство

13.12.12

Възможни резултати след интервюто


канада работа | емиграция канада | емиграция в | канада виза

След интервюто, са възможни три резултата - отговора:


Одобрение: Ако оценката е положителна, koнсулът, ще ви информира за следващите стъпки, по процеса за имиграция. Ако е възможно, koнсулът веднага ще издаде вашият  Сертификат за Селекция на Квебек (CSQ). Ако не той ще ви бъде изпратен по пощата. Можете също така да получите комплект съдържащ важна информация, която ще бъдете помолени да прочетете внимателно. В зависимост от вашите нужди, koнсулът също може да ви даде други специфични документи.

Отхвърляне: Ако оценката показва, че не отговаряте на критериите за подбор, ще ви бъде издадено писмо. Вие също ще бъдете информирани за правото си да подадете искане за административно обжалване (англ).

Известие за намерение за отхвърляне на молбата: Ако важни документи липсват, koнсулът ще ви даде обяснителна информация за намеренията си да отхвърли Молбата ви за Емиграция. След което вие ще имате 60 дневен срок за да предоставите документи доказващи, че вие удовлетворявате критерийте за селекция на Квебек. Ако не се изпратят необходимите документи в рамките на този срок, молбата Ви ще бъде отхвърлена, без по-нататъшна информация. След това, вие ще имате право да подадете искане за административно обжалване(англ).

No comments: