Job on Ship , world Crew Manning Agencies , Cruise Ship Jobs , Work at Sea , Crewing, Career , Vacancies , Work Yachts , Jobs River Ships , Employment , Maritime , Работа на Кораб , Работа Речни Кораби , Работа на Яхта , Rabota na Korab , Крюинговое агентство

23.3.12

Stargate Maritime / Старгейт Маритайм ЕООД

Лиценз №   750/ от: 19.16.2007

Контакти:
Адрес:    гр.Варна 9000, ул."София", 3, етаж 3, офис 5


Телефони:
офис: + 359 52 919 995
п.кадри: + 359 52 919 965
 
Факс:  
+ 359 52 631 465

E-mail:
office@stargatemaritime.com 
nstanev@stargatemaritime.com
dgeorgiev@stargatemaritime.com 
nmilov@stargatemaritime.com       
niliev@stargatemaritime.com
mmihaylova@stargatemaritime.com 

map:














Основната дейност на фирма “Старгейт Маритайм” ЕООД е консултиране и подбор на морски специалисти, основно за корабите тип автомобиловози и на второ място за кораби за насипни товари.

Условията за работа се подобряват постоянно, следвайки пазарните тенденции. Компанията предлага дългосрочни договорни взаимоотношения, при които са дефинирани периодите за работа на борда и периодите за почивка, както следва 4+1 на борда и от 3 до 4 месеца почивка. За периода на борда, морският специалист получава възнаграждение, съгласно утвърдена от корабособственика/корабния мениджър скала за съответната длъжност. За периода на почивка, морският специалист получава допълнително плащане за съответната длъжност за период от 3 месеца.

След първия период на работа на борда на кораба, морският специалист получава допълнително заплащане за всеки следващ период работа на съответната длъжност.

За периода на работа на борда, корабособственикът/ корабният мениджър/ Компанията внася за своя сметка вноска към пенсионен фонд под управлението и контрола на Японските моряшки профсъюзи. Тези вноски са по лична сметка и могат да бъдат получени, съгласно правилата на фонда при пенсиониране или трайно прекратяване на работата на море.


Документите могат да се свалят от страницата на “Старгейт Маритайм” ЕООД или да бъдат получени от офиса.

След получаване на документите в офиса, с кандидатите се провежда интервю–разговор и на база на резултатите се извършва назначението. 

Провеждането на интервю е задължително за всеки кандидатстващ във фирмата, независимо от длъжността.

За всички новопостъпили морски специалисти се организира предварително обучение за запознаване с организацията на борда, специфичните дейности по товаро-разтоварните операции и поддръжката на кораба, както и запознаване със Системата за управление на безопасността и как тя се прилага и работи.

В Компанията са създадени условия за израстване в кариерата, както на борда, така и в офисите в Япония, Германия и България. Пътят на това израстване започва от подбора за Кадетска програма до Капитан, Главен механик, Суперинтендант, Корабен мениджър.

No comments: