Job on Ship , world Crew Manning Agencies , Cruise Ship Jobs , Work at Sea , Crewing, Career , Vacancies , Work Yachts , Jobs River Ships , Employment , Maritime , Работа на Кораб , Работа Речни Кораби , Работа на Яхта , Rabota na Korab , Крюинговое агентство

20.2.12

Медицински грижи на борда на кораба - първоначален

Курсът е разработен по изискванията на Гл. VI of the STCW 78/95, както е изменена
Курсът е предназначен да подобри медицинската подготовка на старшия команден състав, за да оказват адекватна първа медицинска помощ и медицинско обслужване на болни и пострадали на кораба на море, докато бъдат поети от квалифицирано медицинско лице.
В съответствие с правило VІ/4 и Табл.А-VI/4 т. 4 - 6 отSTCW 78 (както е изменена), наетите от компаниите офицери се задължават да представят документ, потвърждаващ, че за период от 5 години са покрили нормите за медицинска подготовка.

Обучението в курса е съобразено с изискванията ИМО моделен курс 1.14  и изискванията на Директива 2008/106/ на Европейския парламент и Съвета на ЕО.

Входни стандарти - участниците в курса трябва да са работили на кораб и да имат морска правоспособност за заемане на съответната корабна длъжност в съответствие с изискванията на STCW 78 (както е изменена) и да притежава валиден сертификат за преминато обучение в курсовете"Elementary First Aid" и “Proficiency in Medical First Aid”.

Сертификат - аа успешно завършилите курса Морска администрация  издава свидетелство“Proficiency in Medical Care on Board” в съответствие с правило VІ/4 и А-VI/4 т.4-6 от  STCW 78 (както е изменена), потвърждаващ тяхното обучение и компетентност при оказването на медицински грижи на борда на кораба.

Обучението се провежда в специализиран медицински кабинет. По заявка, курсът се провежда и на английски език. 
За да изберете дата, моля вижте График на курсовете

КОНТАКТИ: 

гр. Варна 9026, ул. Васил Друмев 73, Юлия Досева
тел: +359/52/380 517
email: jdoseva@bmtc-bg.com, jdoseva@bmtc.bg

учебен кораб Петър Берон: кап. П. Несторов
tel 00359 52 605752
e-mail:bmtc@bmtc-bg.com
Брой курсисти        Minimum: 8        Maximum: 18
Продължителност        5 дни
Цена             200 лв





no deposit bonus casinos

No comments: