Job on Ship , world Crew Manning Agencies , Cruise Ship Jobs , Work at Sea , Crewing, Career , Vacancies , Work Yachts , Jobs River Ships , Employment , Maritime , Работа на Кораб , Работа Речни Кораби , Работа на Яхта , Rabota na Korab , Крюинговое агентство

20.2.12

Противопожарна подготовка за напреднали

курсът е разработен в съответствие с Правило VI/3 на Конвенцията STCW 7/95, както е изменена, моделен курс 2.03 и Директива 2008/106/EС 
За достигане на минималните изисквания на противопожарна подготовка за напреднали, завършилите курса трябва да се подготвят да поемат управлението, да организират и провеждат тренировки на ПП отряди, както и да управляват ПП операции. Обучаемите ще придобият знания за предотвратяване възникването на пожари, умения по инспектиране и обслужване на пожароизвестителни и противопожарни системи и оборудване. Те ще трябва да могат и да извършват разследване и да съставят доклади за инциденти с пожари.
Входни стандарти- Курсът е за морски лица над 18 години, които имат завършен курс по противопожарна безопасност и борба с пожари и валидно медицинско удостоверение.

Технически средства за обучение - теоретичните занятия се провеждат в специализиран кабинет по противопожарна подготовка в основната сграда на БМКЦ. Практическите занятия се провеждат на тенировъчен противопожарен полигон и ПУБ „Петър Берон” с необходимите тренировъчни съоръжения, средства и екипировка.

Изисквания към курсистите - курсът е задължителен и активното участие и акуратно изпълнение на поставяните задачи и отработване на компетентности, както и резултатът от заключителния писмен тест са от съществено значение за успешното му завършване  и получаване на сертификат от Морска администрация. Този курс се провежда и на английски език по допълнителна заявка. 
За да изберете дата, моля вижте График на курсовете

КОНТАКТИ: 

гр. Варна 9026, ул. Васил Друмев 73, Юлия Досева
тел: +359/52/380 517
email: jdoseva@bmtc-bg.com, jdoseva@bmtc.bg

учебен кораб Петър Берон: кап. П. Несторов
tel 00359 52 605752
e-mail:bmtc@bmtc-bg.com
Брой курсисти        Minimum: 8        Maximum: 16
Продължителност        3 дни
Цена             260 лв




no deposit bonus casinos

No comments: