Job on Ship , world Crew Manning Agencies , Cruise Ship Jobs , Work at Sea , Crewing, Career , Vacancies , Work Yachts , Jobs River Ships , Employment , Maritime , Работа на Кораб , Работа Речни Кораби , Работа на Яхта , Rabota na Korab , Крюинговое агентство

13.12.12

Възможност за законна емиграция и легална работа в Канада


канада работа | емиграция канада | емиграция в | канада виза 

Възможност за законна емиграция

 Български граждани, желаещи да емигрират в Канада, могат да подадат молби за това чрез канадски посолства. Оценката на кандидатите се прави въз основа на точкова система, отчитаща необходимостта за Канада от определени професии, знанието на английски език, евентуално френски, възрастта, професионалния опит на кандидата и др. Процедурата отнема около две години след подаване на документите.

Възможност за легална работа в Канада

 На лица, пребиващи с краткосрочна виза за посещение, е забранено да постъпват на работа или да учат в учебни заведения. 
 Разрешения за работа се издават от Министерството на гражданството и имиграцията, като за целта се кандидатства в канадското посолство в чужбина. Желаещите да получат такова разрешение следва да представят следните документи: предложение за работа от канадски работодател, доказателства, че притежават необходимата класификация и опит, както и че възнамеряват да работят временно, а не постоянно в Канада.
 Незаконно работещите се глобяват, а при повторно нарушение се депортират от страната.

No comments: