Job on Ship , world Crew Manning Agencies , Cruise Ship Jobs , Work at Sea , Crewing, Career , Vacancies , Work Yachts , Jobs River Ships , Employment , Maritime , Работа на Кораб , Работа Речни Кораби , Работа на Яхта , Rabota na Korab , Крюинговое агентство

12.9.12

Екипаж за риболовни кораби за работа в Аляска

Агенция за подбор на екипаж за риболовни кораби за работа в Аляска със седалище в Акра, Гана.

 

     Агенция за подбор на екипаж за риболовни кораби за работа в Аляска, набира екипаж за риболовни кораби, за своя клиент: ROYAL PACIFIC FISHEIRES COMPANY - за работа в Аляска както и в Канада и Испания. Също така ROYAL PACIFIC FISHEIRES COMPANY търси да назначи и работници за работа на брега ( Аляска ), за следните длъжности: Персонал за опаковане на риба, Персонал за сортиране, транжиране на риба и морски продукти.

     Ако проявявате интерес за някоя от следните позиции, ние ви предлагаме отлична възможност за кариера в Аляска както Канада и Испания. На одобрените кандидати ще съдействаме за получаване на работна виза за две години за Канада, зелена карта за работа в Аляска САЩ. За сключването на договора за работа са необходими следните документи:

  -- Валиден задграничен паспорт - минимум за две години от датата на сключване на договора за работа
  -- Свидетелство за съдимост
  -- Медицинско за работа - също като медицинското за работа на кораб

     Заитересованите кандидати за работа на риболовни кораби или на брега в Аляска моля да се свържат с нас на:

email:    easylink.recruitments@yahoo.com

4 comments:

Anonymous said...

Тази обява е съмнителна.Разни посредници от Гана непрекъснато предлагат работа на хора,които не са кандидатствали като им искат пари за визи за работа във Великобритания при супер условия,каквито не могат да съществуват.Предлагат участия в лотарии и какво ли не!?На първо четене адреса изглежда нормален,но отговора,който се получава е от недействителен адресат.Моля да се извърши проверка по обявата.

Anonymous said...

Hello ......,

Thank you for your mail.

4) And if you want to apply on your own, this is what you have to do;To obtain the LMO, your Offer Letter, Work Permit Order and Employment Clearance Certificate from HRSDC, it will involve a sum of $1,200.

I hope you understand everything as i look forward in receiving a positive answer from your side.

Mr. Johnson

Ето това е номера!Надявам се всички,които са се подвели,да прочетат какъв е отговора и за каква "услуга" става въпрос!Държа да уточня,че пращането на пари на неизвестен посредник не ви гарантира работа по никакъв начин.И че тези тарикати си сменят имейлите през ден и се обаждат от телефони в Африка/Нигерия и гана/,а не-ва Канада и пр.

Anonymous said...

Здравейте, може ли да ми дадете точни координати за да мога да се свържа понеже имам проблеми с изпращането на e-maila.

Anonymous said...

чисти измамници !
НЕ ИМ СА ВРЪЗВАЙТЕ
ПРЕДИ ГОДИНИ В ИТАЛИЯ ИМАШЕ ЗАВЕДЕНО ДЕЛО СРЕЩУ ТАКИВА БОКЛУЦИ ОТ ГАНА,КАМЕРУН И Т.Н.