Job on Ship , world Crew Manning Agencies , Cruise Ship Jobs , Work at Sea , Crewing, Career , Vacancies , Work Yachts , Jobs River Ships , Employment , Maritime , Работа на Кораб , Работа Речни Кораби , Работа на Яхта , Rabota na Korab , Крюинговое агентство

16.2.12

Телепаспорт / Telepassport


Лиценз №   977/ от: 18.08.2008

Контакти:
Адрес:    гр.Варна  ул."Топра Хисар"№24
 
Телефони:
052 603 144
Факс: 052 608 756
Telex: 83208TLPSPT

E-mail:  varna@agencycrew.com
Website:   http://www.agencycrew.com

















INFO:
Телепаспорт-България е агенция, занимаваща се с Корабен мениджмънт, Мениджмънт на човешки ресурси, Корабен брокераж, Чартеринг, Логистика, Портово Агентиране и Подготовка и обучение на морски специалисти. Нашата агенция е лицензиран трудов посредник от Министерството на Труда и Социалната Политика  за посредническа дейност по наемане на работа Морски Специалисти.Най-големият капитал на фирмата е екипа от специалисти, стремящ се към качествено и коректно изпълнение на поетите ангажименти към нашите настоящи и бъдещи клиенти.Екипът се състои от морски специалисти, инженери, икономисти, социални работници, юристи, консултанти, тренинг, квалифицирани медици, психолози, IT специалисти, както и от експерти в областта на продажбите, рекламата и маркетинга.Нашият екип ще Ви предложи специално разработени програми съобразени с Вашите изисквания и цели, както и икономически най-изгодните решения за да можете да планирате развитието и бъдещия успех на Вашата компания.
Ние от Телепаспорт – България възнамеряваме да продължаваме да се стремим към най-висок стандарт в обслужването и гъвкавост в решенията.




no deposit bonus casinos

2 comments:

Anonymous said...

Ахахаха...Таз измислена агенция още ли съществуеа?!Има там един тип Бонев ли беше,Бончев ли беше дето се прави на някакъв мениджър...Носи масивен златен синджир с един огромен златен кръст сякаш е патриарх Неофит...Хахаха.Карикатура.Аз чакам от 2002год. да ме качат на кораб.Добре че не чакам на тях.Ташак бе,майна!

Anonymous said...

НИкога и под никаква формане започвайте работа чрез Телепаспорт,Сий сървисиз и другите от веригата фирми на Росица Бонева и така нареченият капитан Димитър Бонев, компании.Те са изключително некоректни и нагли до бруталност,които само след заплахи и съдебни преследвания ще ви изплатят изработените от Вас пари.